Zorg

Remotall ontzorgt

Remotall is uw specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak in de zorg; van wachtkamer tot operatietafel en van huiskamer tot slaapkamer. Of het nu gaat om een ziekenhuis, bloedbank, consultatiebureau, apotheek, verpleeghuis, psychiatrische inrichting of huisartsenpraktijk. Maar onze schoonmaak dienstverlening gaat verder en past zich moeiteloos aan naar de snel veranderende zorgwereld. Remotall ontzorgt, spreekt uw taal en werkt volgens de gemaakte afspraken.

Hygiëne is een vereiste

Hygiëne is in de zorg geen wens, maar een vereiste. Uw werkomgeving moet gegarandeerd 24 uur per dag schoon zijn. Daar is soms ook specialistische reiniging voor nodig. Schoonmaakbedrijf Remotall biedt het allemaal. En Remotall weet dat naast schoonmaak ook interactie met medewerkers, patiënten en bezoekers een belangrijke rol speelt in de totale beleving van uw zorginstelling. Naast schoonmaakwerkzaamheden biedt Remotall zorgaanvullende taken en services zoals:

  • Afwasdienst
  • Beddendienst (ook reinigen en desinfecteren)
  • Linnendienst
  • Logistieke dienst
  • Postkamerdiensten
  • Voedingsdiensten en –assistentie

Professioneel, Kwaliteit, Allround

Schoonmaakbedrijf Remotall in Tiel bewijst u dat professionaliteit het verschil maakt. Hoe we dat doen? Heel eenvoudig: door heldere afspraken te maken en die na te komen. 

Alles wat daarvoor nodig is, hebben wij in huis. Wij werken met gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers. Wij maken gebruik van de modernste middelen en materialen. We hebben hart voor ons vak en onze opdrachtgevers.

U zult het zien: dat maakt het grote verschil!