Dienstverlening

Specialistisch

Als allround schoonmaakbedrijf zijn we thuis in alle disciplines. Voor de diverse reinigingsspecialismen zetten we moderne systemen en ervaren mensen in.

Neem contact op

Reconditionering

Onder reconditioneren verstaan we het in oorspronkelijke staat terugbrengen van een object. Afhankelijk van de aard van het te reinigen materiaal passen we de juiste methode toe. Vloerreiniging vraagt bijvoorbeeld om een heel andere aanpak dan gevelreiniging. Remotall is onder meer thuis in het reconditioneren van:

  • aluminiumkozijnen
  • gevelbeplating/gevelbekleding
  • damwandbeplating
  • diverse vloeren, bijvoorbeeld linoleum of marmer

Gevelreiniging

Elke gevel staat permanent bloot aan vervuilende invloeden, zoals mosaanslag, algvorming, fijn stof en verwering. Particulier of bedrijf: voor reiniging van de gevel kunt u rekenen op Remotall. Afhankelijk van het materiaal waarvan de gevel is gemaakt, zetten we de juiste reinigingstechniek in. Het resultaat: een schone gevel die weer gezien mag worden!

Glasontetsing

Glas dat lange tijd niet wordt gereinigd, staat bloot aan schadelijke invloeden. Aantasting door kalkaanslag is er daar een van. Dit verschijnsel heet etsing. Het toont zich bij zonlicht in de vorm van opgedroogde waterdruppels op het glas. Gewone bewassingsmethoden helpen hier niet. Voor verwijdering van de aanslag is een speciale techniek vereist. Remotall is één van de weinige schoonmaakbedrijven in Nederland die deze techniek beheerst.

Oliën en vetten

Inwerking van minerale oliën en vetten (organische oliën) heeft een grote impact. Vervuilde machines houden bijvoorbeeld op te functioneren. Verminderde hygiëne kan in zorginstellingen de gezondheid van cliënten en medewerkers bedreigen. Remotall maakt effectief schoon op het door u gewenste niveau. Onze ervaren mensen zijn er speciaal voor opgeleid en beschikken over de modernste schoonmaaksystemen.

Vraag direct een offerte aan