Hotels

Gastvrijheid en een frisse hotelkamer

Remotall is al jarenlang specialist in het ontzorgen van housekeeping. Wij staan voor optimale kwaliteit- en servicebeleving en maken het verschil met mensen die weten wat gastvrijheid betekent. Wij zorgen ervoor dat onze gasten zich direct welkom voelen en thuis in een schone en frisse hotelkamer.

Details maken het verschil

Remotall is volledig ingericht om de gast in de watten te leggen.Wij garanderen een schone, gastvrije uitstraling. Onze medewerkers letten extra op details. Wij weten dat het de kleine dingen zijn die gasten waarderen. Gasten aanspreken met een glimlach, de juiste timing, een attent gebaar. Elke dag weer. Hospitality in hotels vereist deskundige, gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingerichte projectorganisatie. Wij staan garant voor continuïteit van vriendelijke en servicegerichte medewerkers die bijdragen aan de ultieme gastbeleving.

Professioneel, Kwaliteit, Allround

Schoonmaakbedrijf Remotall in Tiel bewijst u dat professionaliteit het verschil maakt. Hoe we dat doen? Heel eenvoudig: door heldere afspraken te maken en die na te komen. 

Alles wat daarvoor nodig is, hebben wij in huis. Wij werken met gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers. Wij maken gebruik van de modernste middelen en materialen. We hebben hart voor ons vak en onze opdrachtgevers.

U zult het zien: dat maakt het grote verschil!

Vraag vrijblijvend een offerte aan