Industrie

Industriële reiniging

Onder het motto “Removes it All’ verzorgt Remotall de industriële reiniging van talrijke bedrijven in Nederland. Wij zijn zowel gespecialiseerd in regulier schoonmaakonderhoud als gespecialiseerde industriële reiniging. Hygiëne en veiligheid zijn met name belangrijk voor de reiniging in de industriële sector, of het nu de food- of de non-food sector betreft. Onze schoonmakers maken niet alleen gebouwen schoon, maar ook materialen, machines, productiehallen en productielijnen. Wij zijn daarbij werkzaam in diverse verwerkings-, productie-, installatie-, reparatie- en industriële bedrijven. Wilt u weten welke industriële reiniging wij bij uw bedrijf kunnen uitvoeren? Vraag direct een offerte op maat aan voor persoonlijk advies. 

Industriële reiniging vraagt om een specialistische aanpak

De industriële schoonmaak vergt een andere discipline dan bij standaard schoonmaakwerkzaamheden. De industrieel reiniger dient immers over specifieke vakkennis te beschikken. Remotall Schoonmakers beschikt over het keurmerk SIEV. De industriële reiniger beschikt dus over alle benodigde vakkennis op het gebied van protocollen, veiligheid en hygiëne om de juiste industriële reiniging uit te voeren. Met specifieke industriële reinigingsmachines en -materialen houden wij uw gebouwen, materialen en apparaten brandschoon.

Meer dan industriële reiniging alleen voor uw bedrijf

Bij Remotall geven we de voorkeur aan een persoonlijke aanpak. In een persoonlijk gesprek met u bepalen we aan de hand van uw wensen hoe de schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden. Niet alleen de frequentie wordt hierbij besproken, ook hoe de schoonmakers de industriële reiniging uitvoeren en op welk moment. Laat ons uw gewenste planning weten en wij passen ons aan u aan. Remotall is niet alleen specialist op het gebied van industriële reiniging, maar ook als het gaat om dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, graffitiverwijdering of gevelreiniging.

Professioneel, Kwaliteit, Allround

Schoonmaakbedrijf Remotall in Tiel bewijst u dat professionaliteit het verschil maakt. Hoe we dat doen? Heel eenvoudig: door heldere afspraken te maken en die na te komen. 

Alles wat daarvoor nodig is, hebben wij in huis. Wij werken met gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers. Wij maken gebruik van de modernste middelen en materialen. We hebben hart voor ons vak en onze opdrachtgevers.

U zult het zien: dat maakt het grote verschil!

Vraag vrijblijvend een offerte aan