Dienstverlening

Bedrijven en instellingen

Bedrijven en instellingen

Uw bedrijf, kantoor of winkel blinkend schoon? Een frisse, schone omgeving waarin uw medewerkers én relaties zich prettig voelen? Remotall zorgt hiervoor. In overleg met u stellen wij een schoonmaakprogramma op. Deze heldere afspraken evalueren wij regelmatig met u. Zodat onze schone kwaliteit een zekerheid blijft!

Schoonmaak

Eenmalige of periodieke schoonmaak begint met een grondige inventarisatie. Wat zijn de bedrijfsactiviteiten? Welke stoffen worden daarbij gebruikt? En natuurlijk: wat zijn uw eisen en wensen? Onze kennis en brede ervaring – van garagebedrijf tot zorginstelling – staan borg voor het afgesproken resultaat.

Dagelijks onderhoud

Van toetsenbord tot toilet: dagelijks onderhoud (interieurverzorging) is een specialisme dat we compleet invullen. Uw wensen leggen we vast in afspraken, die we uitwerken in een programma met bijbehorende planning. Onze mensen staan borg voor het gewenste resultaat. Ze hebben een brede ervaring, onder meer in kantoorpanden, scholen, crèches, kantines en sportcomplexen.

Glasbewassing

Een schoon pand met een representatieve uitstraling? Dat kan, als de ramen en kozijnen regelmatig laat reinigen. Zo voorkomt u dat het glas gaat ‘etsen’ en/of verweren, waardoor deze in betere conditie blijven. Afhankelijk van de situatie zetten we de traditionele bewassings-methode (inwassen, zemen en reinigen) en/of moderne technieken in (spoelen met gedemineraliseerd water).

Gevelonderhoud

Uw gevel is uw visitekaartje. En uw visitekaartje is onze specialiteit. Of het nu gaat om een woning of een compleet ziekenhuis. Op het gebied van gevelonderhoud in de ruimste zin van het woord, is Remotall uw partner. Wij verzorgen gevelreiniging, graffitiverwijdering, vochtwering, etcetera. Kortom, alles voor uw gevel.