Dienstverlening

Industrie en bouw

Intensieve bouw- en productieprocessen laten hun sporen achter. Hoe houdt u de kwaliteit van woon- of werkomgeving op peil? Remotall heeft hiervoor een team van schoonmaakspecialisten die hun mannetje staan. Deze gekwalificeerde schoonmakers kunt u inzetten voor onderstaande werkzaamheden.

Productielijnen

Er staat veel op het spel: behoud van machines en materieel en een ongestoorde voortgang van de productie. Onze schoonmaakspecialisten zijn zich hiervan bewust. Bovendien hebben ze ervaring opgedaan in uiteenlopende omstandigheden: van wasserij tot staalfabriek. Ze opereren als vast team en worden zorgvuldig ingewerkt. Dagelijkse reiniging of weekeinde-schoonmaak? Elke frequentie is mogelijk.

Hogedrukreiniging

Effectief reinigen van vloeren, galerijen, balkons en terrassen is vaak alleen mogelijk met een hogedrukreiniger. Remotall heeft krachtige hogedrukreinigers die op warm water werken. Indien nodig wordt aan het water een reinigingsproduct toegevoegd. Onze getrainde medewerkers verwijderen zelfs de zwaarste vervuiling. Het resultaat: uw pand ziet er weer prachtig uit!

Industriële reiniging

Overal waar zware verontreiniging kan optreden, staat Remotall ter beschikking. Van werkplaatsen in garagebedrijven tot productiehallen in de metaalindustrie: we weten wat nodig en milieutechnisch verantwoord is. Eenmalig of op periodieke basis reinigen? We doen het precies zoals u het wilt.

Bouwoplevering

Nadat een nieuwbouw- of verbouwingsproject is afgerond, is schoonmaak geen overbodige luxe. Afhankelijk van het pand en de wensen van de opdrachtgever maakt Remotall bouwschoon, bezemschoon of zelfs … woonschoon. Onze mensen leveren keurig werk, geheel volgens afspraak.